Advert
Advert
Advert

ÇANAKKALE DE BU KEZ BEKLENEN OLMADI

ÇANAKKALE DE BU KEZ BEKLENEN OLMADI
ÇANAKKALE DE BU KEZ BEKLENEN OLMADI
Bu içerik 1521 kez okundu.

Çanakkale Boğazı'nı geçmek için feribot iskelelerinde her bayram öncesinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına yol açan tatilciler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasına rağmen henüz bir yoğunluk oluşturmadı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için 9 günlük Kurban Bayramı tatili,cuma mesai saati bitimiyle başladı. Her bayramda, tatil için başta İstanbul olmak üzere Trakya'daki illerden yola çıkan tatilciler, Çanakkale Boğazı'nın Avrupa yakasında yer alan Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir'de bulunan feribot iskelelerinde uzun araç kuyruklarına yol açıyordu. Yine aynı yoğunluğu bekleyen Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, tedbirlerini aldı. Gestaş firması, sadece boğaz hattında 12 feribot ile hizmet vermeye başladı. Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir feribot iskelelerinde yoğunluğa rağmen şimdilik uzun araç kuyruğu oluşmadı. Gece peyderpey gelmeye başlayan tatilcileri boğazın diğer yakasına en kısa sürede geçirmek için seferlerini saatsiz olarak sürdüren Gestaş, bu hizmetine gün boyu devam etti. Çanakkale Boğazı'nı geçmek için gelen tatilciler de hiç sıra beklemeden feribotlara binerek Çanakkale merkezi ile Lapseki ilçesine ulaştı.

Beklenen uzun araç kuyruklarının ilerleyen saatlerde yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu samsun rent a car. Ancak, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin hemen bitişinde okulların açılacak olması, yine bayram süresince bazı vatandaşların kurbanlarını kesmeyi planlaması ve Çanakkale'de iki gündür etkili olan kuvvetli poyrazın yoğunluğun oluşmamasını sağladığı belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti