Advert
Advert
Advert

EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
EĞİTİM YÖNETİCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
Bu içerik 1578 kez okundu.

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Yöneticileri Bilgilendirme Programı ÇTSO Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, il genelindeki tüm kamu/özel okul müdürleri ile ilgili firma yetkililerinin katıldığı program gün boyu sürdü.

Program İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Keleş'in açış konuşması ile başladı. STEM Projesi ve Öğretim Materyalleri konulu sunuyu, firma yetkilisi Kerem Bostan yaptı. STEM Projesinin Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarını kapsadığını, proje materyallerinin alt yaş gruplarına kadar uygulanabileceğini belirtti.

FİGENSOFT Ürün ve Proje Tanıtım konusu ile ilgili sunumu firma yetkilisi Taylan Özkök yaptı. Tanıtılan yazılım sayesinde ders kitaplarının kolaylıkla bilgisayar ortamına aktarıldığını, ödevlerin sanal ortamda yapılarak, öğrencinin çalışmalarını öğretmen ile birlikte değerlendirme imkanına sahip samsun rent a carğunu, bütün çalışmalarını cep telefonundan da gerçekleştirebileceklerine değindi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'in de katıldığı öğleden sonraki oturumda Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri görev bölümleri ile ilgili bilgiler verdiler. ÇABA sınavları ile ilgili Okulistik Bölge Müdürü Perihan Çetin, PİSA ile ilgili PİSA İl Koordinatörü Berrak Aytaçlı sunum yaptı. Turkcell Gelibolu Maratonu hakkında Willusa Turizm yöneticisi Ahmet Çelik bilgi verdi. Yeni eğitim-öğretim yılında üstünde durulacak diğer bazı projelerden Eko-Okullar Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Programın son kısmında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti