Advert
Advert
Advert

Başkan Aydoğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Aydoğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Aydoğan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1589 kez okundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millet Mekteplerinde bizzat tahta başında ders vermesinden sonra 11 Kasım 1928 yılında kendisine Başöğretmen unvanı verilmesine karar verilmiş; Mustafa Kemal Atatürk de bu unvanı, 24 Kasım 1928 tarihinde kabul etmiştir. İşte bu sebepten dolayıdır ki; 1981 yılından beri 24 Kasım günü ülkemizde her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Ülkemizin dört bir köşesine ulaşarak görevini başarıyla icra eden, fedakârlıkların en büyüğünü göstererek ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayretinde olan öğretmenlerimizin toplumsal anlamda gereken tüm önem ve özeni hak ettikleri inancındayım.

Bu anlamlı gün vesilesiyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken; tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en samimi duygularla tebrik ediyor, her birine başarı ve mutluluklar diliyorum.

Saime Aydoğan

AK PARTİ ÇANAKKALE İL KADIN KOLARI BAŞKANI

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti