Advert
Advert
Advert

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU’nun 10 Kasım Mesajı

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU’nun  10 Kasım Mesajı
Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU’nun  10 Kasım Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3875 kez okundu.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı ve sevgi ile anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal; tarihin akışını değiştirerek çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan, yenilikçi ve ileriyi görebilen özellikleriyle bir çağa damgasını vuran büyük bir komutan, büyük bir devlet adamıdır. Büyük yokluklar içerisinde verilen Kurtuluş Savaşı mücadelesinde tarihe yön vermiş, milleti ile birlikte “ya istiklal ya ölüm” parolası ile hareket ederek, kurtuluş zaferinin kazanılmasında önder olmuştur.

Atatürk, silah arkadaşları ve Türk milleti ile yüzyılımızda, “Olmayacak hiçbir şey yoktur” şeklindeki tarihi gerçeği ispatlayarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapılanmasında başı çekmiştir. Bilgili, barış yanlısı, hoşgörülü oluşuyla da tüm milletlerin saygı duyduğu örnek bir liderdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Kasım’da, ölümünün 78. Yıl dönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm şahsiyetleri, vatanı uğrunda canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnetle ve saygıyla anıyoruz.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti