Advert
Advert
Advert

Çanakkaleli AK Kadınlardan Iğdır’a Gönül Köprüsü

Çanakkaleli AK Kadınlardan Iğdır’a Gönül Köprüsü
Çanakkaleli AK Kadınlardan Iğdır’a Gönül Köprüsü
Bu içerik 3014 kez okundu.

ÇANAKKALE AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Sevgi Yolu’ projesi kapsamında, kardeş il samsun rent a carkları Iğdır’da eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

 AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından devam eden sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Devam eden projeler kapsamında, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, bin 800 kilometre uzaklıktaki kardeş il Iğdır’a gönül köprüsü samsun rent a carlar.

 ‘Sevgi Yolu’ projesi kapsamında, ilk defa Çanakkale dışında kardeş il Iğdır’a giden AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Saime Çetin Aydoğan, Teşkilat İşleri Birim Başkanı Mürşide Karabulut, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Nihal Türker ve Sosyal İşler Birim Başkanı Gülsüm Bolayır, Iğdır Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu ile birkaç okulda eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere, toplamda 500 adet mont, 500 çift ise bot dağıtımı yapıldı. Dağıtım öncesi, okulda ihtiyaç sahibi öğrencilerin aileleri ile görüşülüp, sıkıntıları dinlendi. Projeye destek veren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ın hazırlanan kısa videosu da izletildi.

 Iğdır’daki ‘Sevgi Yolu’ projesi kapsamında, Çanakkale AK Parti Kadın Kolları heyeti Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu ile birkaç okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yapılan yardımların ardından, kentteki diğer okul yetkilileri ile görüşüp, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edilerek Çanakkale’de 3 gün boyunca misafir edilecek. Iğdır’dan gelen öğrenciler, Gelibolu Tarihi Yarımadasındaki şehitlikler ile Çanakkale’nin tarihi ve ören yerlerini yerinde görme fırsatını bulacak.

 Okullarda yapılan dağıtımın ardından, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanlığı heyeti sırasıyla Iğdır Valiliği, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AK Parti Iğdır il Başkanlığı ve Iğdır AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelip, fikir alış verişinde bulunarak, Iğdır hakkında bilgi aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti