Advert
Advert
Advert

Aksem Programı Çanakkale’de

Aksem Programı Çanakkale’de
Aksem Programı Çanakkale’de
Bu içerik 2506 kez okundu.

AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi adı altında başlatılan eğitim programı AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından uygulamaya konuluyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ölçeğinde hazırlanan projede AK Parti’nin bütün kademelerinde görevli teşkilat mensuplarına yönelik eğitim faaliyetlerini içeren program 24.12.2016 Cumartesi Saat 20.00’da ÇOMÜ Troya Kültür Merkezinde başlıyor.

Konu İle İlgili açıklama yapan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ;

Türkiye’de talep durumuna göre sadece 32 ilde uygulanan Siyaset Akademisi eğitim programından sonra sadece İstanbul İl Teşkilatında uygulanan AKSEM Eğitim programını Çanakkale’de uygulamaya koyacağımız  için heyecanlı ve mutluyuz. Türkiye’de gelişim ve değişimin öncüsü haline gelen AK Parti; bütün üyeleri, teşkilatları ve seçilmiş temsilcileri ile sürecin aktörlüğünü yapmaktadır. Bu durumun geliştirilerek devam ettirilmesi; öğrenmeye açık, kendini daima yenileyen ve geliştiren parti kültürünün kökleşmesi ile mümkündür. Bu escortlar izmirle, ülkemizin teminatı olan AK Parti’nin bütün kademelerinde görevli teşkilat mensuplarımıza yönelik eğitim faaliyetlerinin planlanıp uygulandığı bir “sürekli eğitim merkezinin” kurulmasına ilişkin proje geliştirilmiştir. Projenin kapsamı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ölçeğinde hazırlanmıştır. AK Parti’nin benzersiz başarılarını sürdürmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığımız bu projenin, eğitim çalışmalarında bir model haline geleceğini ümit etmekteyiz. Bizler de Çanakkale Teşkilatı olarak bu projenin Çanakkale’de uygulanıyor olmasını çok önemsiyoruz. Bu programın Çanakkale’de başlatılmasında emeği geçen AKSEM Çanakkale İl Koordinatörlerimiz İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Seyfi Bulut ve Fatma Aydoğan Bektaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.Dedi.

Eğitim Programı kapsamında İl Başkanı Yeşim Karadağ ‘Direnişten Dirilişe 15 Temmuz’ Adlı Konferansı İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ‘Ahlak ve İnsan’ Adlı Konferansı Sosyolog-Yazar Yusuf Özkan Özburun ise ‘Öfke ve Stres Yönetimi’adlı Konferansı Verecek.





Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti