Advert
Advert
Advert

Vali Orhan TAVLI'nın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Mesajı

Vali Orhan TAVLI'nın
Vali Orhan TAVLI'nın
Bu içerik 2919 kez okundu.

Vatandaşlarımızın eksiksiz doğru bilgilendirilmesini ilke edinmiş özgür ve tarafsız basın, gelişmiş demokratik ülkelerin en önemli güçlerinden bir tanesidir. 

Medya organlarının vatandaşlarımıza tüm gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde aktarması, kamuoyunun bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. 

Basın özgürlüğünün iyi bir şekilde sağlanabilmesi için, hukuki düzenlemelerin yanında, medya kuruluşlarının tarafsızlık ilkesine, meslek etik kurallarına uymaları, hak ve özgürlüklere saygı göstererek toplumsal sorumluluğu gözetmeleri önemlidir. 

Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden terör faaliyetlerine karşı basın mensuplarımızın, birlik ve beraberliğimizi koruyarak teröre karşı verilen mücadeleye ve demokrasimizin güçlendirilmesine katkıda bulunmaları önem arz etmektedir.    

Kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme hakkı için zorlu koşullar altında çalışan, basın etik kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti