Advert
Advert
Advert

Karadağ Bozcaada’da Temaslarda Bulundu

Karadağ Bozcaada’da Temaslarda Bulundu
Karadağ Bozcaada’da Temaslarda Bulundu
Bu içerik 3935 kez okundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ geçtiğimiz hafta başladığı ilçe ziyaretlerine Bozcaada ile devam etti. Beraberinde teşkilat başkan yardımcısı Nurkan Şanda, Bozcaada İlçe Başkanı Uğur Ahmet Talay ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte ilk olarak göreve yeni atanan Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Mustafa Akın’a hayırlı olsun dileklerini ileten heyet sonrasında restorasyonu yapılacak olan Bozcaada saat kulesinde incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Karadağ ve Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Nurkan Şanda Bozcaada teşkilatı ile birlikte ada’da esnaf ziyareti yaptıktan sonra ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe yönetimi ile güncel meseleler hakkında istişarelerde bulunan heyet olası referandum hakkında yapılacak çalışmalar hususunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Karadağ göreve gelişinin 10.ayı olmasına rağmen 2.Kez Bozcaada’yı 3.Kez Gökçeada’yı ziyaret ettiklerini hatırlatarak şu ifadelere yer verdi;

Adalarımız bizim için artık uzak değil, il yönetim kurulumuzdan atadığımız Bozcaada ilçe koordinatörlerimiz her hafta ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak ertesi gün bize raporlarını sunuyorlar. Bizde gelen raporlar doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Teşkilatımızın her zaman sahada samsun rent a carğunu görmek, bilmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçten de teşkilatlarımızın ve halkımızın desteğiyle alnımızın akıyla çıkacağız. Vekillerimiz bu konuda üzerlerine düşen görevi mecliste yapmıştır bize düşen artık bu 18 maddeyi kapı kapı dolaşarak halkımıza anlatmaktadır. Anayasamız değişe değişe yamalı bohçaya döndü inşallah Türk siyasi tarihinin en kapsamlı değişikliği ile önemli bir çalışmaya imza atan gazi meclisimizin yaptığı bu çalışmaya halkımızda evet diyecek ve ülkemiz için tarihi bir süreci daha başarı ile atlatacağız.Dedi.



Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti