Advert
Advert
Advert

BÜLEN TURAN IN 23 NİSAN MESAJI

BÜLEN TURAN IN 23 NİSAN MESAJI
BÜLEN TURAN IN 23 NİSAN MESAJI
Bu içerik 2363 kez okundu.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ AV. BÜLENT TURAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olarak kutladığımız 23 Nisan tarihimizin en parlak sayfalarından birini oluşturmaktadır.

Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra memleketin birçok yerinin işgal altında samsun rent a carğu bir devirde açılan Meclis, Milli Mücadele’yi yürüterek memleketi işgalden kurtarmış ve yeni baştan bir ülke kurmuştur.

Düşman kuvvetlerinin Polatlı’ya kadar dayandığı bir dönemde bile Meclis, çalışmalarını durdurmamış ve daima milli iradenin sesi olmuştur. Ülkenin en zorlu döneminde bile Meclis’in açık olması ve mücadelenin Meclis eliyle yürütülmüş olması demokrasi tarihimizin ne kadar köklü samsun rent a carğunu ortaya koymaktadır.

Bu kutlu gün daha sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal tarafından dünya çocuklara armağan edilmiş ve dünyanın ilk çocuk bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 96 yıl önce Millet Meclisi işgalcilere karşı nasıl mücadele ettiyse bugün de milli iradenin sesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli egemenliğe ve ülkeye kast eden teröre karşı mücadelesini sürdürecektir.

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bütün dünya çocuklarına ve bölgemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti