Advert
Advert
Advert

KARADAĞ IN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

KARADAĞ IN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI
KARADAĞ IN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI
Bu içerik 2528 kez okundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ; Ramazan ayının bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyerek, Ramazan ayı kutlama mesajı yayınladı.

Karadağ mesajında ;

 “ Bir ibadet mevsimi olmanın yanında, kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı sabır, kanaat, merhamet, cömertlik, af, mağfiret ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan'a bir kez daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Mübarek Ramazan ayı, ihtiyacını duyduğumuz anlayış, yardımlaşma, bir arada huzur içinde yaşayabileceğimizi görebilmemiz açısından ve etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk kardeşlik duygusu ile ortadan antalya rus escortrılabilmesi için bir fırsattır. ırkı, dili, dini ne olursa olsun insanlara yaklaşabilmek,  Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir; genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak , aynı saflarda durmak , sonsuz nimetlerle var edilmiş dünyamızda herkesin eşit samsun rent a carğuna inanmak, bizim dinimizin gereğidir. Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil ,  Allah'ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakk'a ve hakikate ; insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır. Hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de  Gönüller kazanabilmek için Mübarek Ramazan Ayı’nın  Çanakkale’mizde , ülkemizde ve tüm İslam Aleminde Barış, Sevgi, Birlik, Dayanışma,  Sağlık, Sıhhat ve Esenlik içinde yaşanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

Bu Ramazanda her Ramazan samsun rent a carğu AK Parti teşkilatları olarak halkımızla birlikte iftarlar yapıp ,Kimsesizlerin , garip gurebaların sofrasına konuk olacağız.  Ramazan Ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti