Advert
Advert
Advert

KARADAĞ "RESMEN BİR TİYATRO İZLEDİK"

KARADAĞ
KARADAĞ
Bu içerik 2320 kez okundu.

10.06.2016 Cuma Günü CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder’in Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği basın açıklamasını ilgiyle izledik.

CHP İl Başkanlığının ilçe ve belde örgütlerini Çanakkale şehir merkezine taşıma yoluyla gerçekleştirdiği açıklamayı izlerken ilkokul yıllarında yaptığımız müsamere gösterileri geldi aklıma. İl Başkanı Nejat Beyin bir işaretiyle arkadan bayanlar 4-5 adet resim açıyorlar, Kalabalık(!) Arasından bir kişi ülkemizin başına,Cumhurbaşkanına ‘Hırsız Tayyip Erdoğan’ Diye bağırıyor, Kimse ona destek vermeyince ‘Arkadaşlar niye bağırmıyorsunuz diye tepki geliyor gruptan. Belediye Başkanı Ülgür Bey Kalabalığa eliyle işaret edip bağıran vatandaşın tepkisi destek görmeyince bağıran vatandaşı susturuyor. Anlayacağınız Resmen bir tiyatro izledik Cumhuriyet Meydanında. Öncelikle kendilerine bize bu güzel ve eğlenceli oyunu izlettirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 

Gelelim açıklamanın amacına, İl Başkanı Önder ve İlçelerden gelen teşkilatlar Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yapılan protestoyu protesto ediyor. Eyvallah Genel Başkanınıza yapılan eylemi protesto edin ama arkasında duracağınız durumlar için protesto edin.  Orada bulunan teşkilat üyeleri Kılıçdaroğlu’nun canlı yayında ağzından çıkan o sözlerin arkasında mıdır?  Orada bulunan partililer bu sözleri duyunca yürekleri burkulmamış mıdır? Maalesef CHP Her zamanki CHP Olmaktan öteye geçememektedir. Terörle arasına mesafe koyacağına her adımda teröre daha fazla yakınlaşmaktadır. İnşallah CHP Genel Başkanı partisindeki bu eksen kaymasını bir an önce fark edip kendisine çeki düzen verecektir. Daha öncede kamuoyuna deklare ettiğim gibi Ana muhalefet Lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan bu eylemi tasvip etmiyoruz fakat Kılıçdaroğlu’nunda son zamanlardaki beyanlarından dolayı kendini sorgulamasını bir kez daha tavsiye ediyorum. Kamuoyona saygıyla duyurulur..

YEŞİM KARADAĞ

AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti