Çanakkale’de 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Çanakkale’de “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü” düzenlendi.
Advert

Gündem - 18-09-2026 14:23

 

 

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Amfibi Kolordu Komutanı Koramiral Rafet Oktar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Birol Orak, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, il protokolü, kahraman gaziler, şehit aileleri ve vatandaşların katılımıyla “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Golf Çay Bahçesi önünden başlayan yürüyüş, vatan uğruna fedakârlığın ve kahramanlığın simgesi gazilerimizle omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde Troya Atı önünde sona erdi.

Yürüyüşün ardından, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Çağlar Kaynak Semt Sahası’nda Çanakkale Boğaz Gücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen basketbol müsabakası izlendi.

 

 

 

 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri