Advert
Advert
Advert

BİGALI GAZETECİLER GAZİ MECLİS'TE

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Biga’dan gelen gazetecileri TBMM’de ağırladı.

BİGALI GAZETECİLER GAZİ MECLİS'TE
BİGALI GAZETECİLER GAZİ MECLİS'TE Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1011 kez okundu.

Turan, “Nasıl ki Köprümüz Çanakkale için bir kaderse, nasıl ki Troya ve Assos Tünellerimiz Ayvacık için bir kaderse, nasıl ki doğal gaz tüm ilçeler için bir kaderse, gelecek yıllarda ne kadar iyi olmuş diye değerlendireceğimiz, yat ihtisas serbest bölge de Biga için bir kader olacak.” dedi.

Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve Bigalı gazetecileri Gazi Meclis’te ağırladı. Turan, Bigalı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak Biga’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Turan,  “Basın mensuplarımız, büyük emeklerle, fedakarlıklarla, zaman ve mesai mefhumu gözetmeden, kamuoyunu bilgilendirme adına önemli bir rol üstleniyor. Yerelde hemşehrilerimizin ve şehrimizin sorunlarının, taleplerinin ilgililere ulaşmasında önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Bu duygularla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tebrik ediyoruz, esenlikler diliyoruz. Biga’mız bizim için çok önemli bir ilçe. Biga’nın daha da kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Biga merkez ve tüm köylerimizin elektrik hatlarının bağlı olduğu trafo merkezini yeniliyoruz. Bu sayede tüm köyler ve merkez daha kaliteli elektrik alacak. Biga’ya yapmayı planladığımız millet bahçesinde de sona gelindi, Ocak sonu, Şubat başı gibi ihalesi yapılacak ve çok hızlı bir şekilde Biga’mıza kazandırılacak.” dedi.

“YAT İHTİSAS SERBEST BÖLGE BİGA’NIN KADERİ OLACAK”

Turan, Biga’nın kaderini değiştirecek proje olan Yat İhtisas Serbest Bölge hakkında da bilgi vererek, şunları söyledi. “Bu hizmet faaliyete geçtikten sonra o tarih Biga’nın kaderi olacak. Burada yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam edecek devasa bir iş olacak. Nasıl ki Köprümüz Çanakkale için bir kaderse, nasıl ki Troya ve Assos Tünellerimiz Ayvacık için bir kaderse, nasıl ki doğal gaz tüm ilçeler için bir kaderse, gelecek yıllarda ne kadar iyi olmuş diye değerlendireceğimiz, yat ihtisas serbest bölge de Biga için bir kader olacak. Türkiye’nin en büyük Yat Serbest Bölgesi için çalışmalar başladı. Dünyanın en gözde yatlarının üretileceği bir projeden söz ediyoruz.”

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #grupbaşkanvekili #bülentturan #çanakkalemilletvekili #jülideiskenderoğlu #biga #gazeteci #gazimeclisi #ziyaret #tbmm #bigabelediyebaşkanı #bülenterdoğan #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti