Advert
Advert
Advert

CHP’Lİ ERKEK’TEN ALINTERİ AÇIKLAMASI: 'ÇANAKKALE VE ÇANAKKALE HALKI GESTAŞ'TAN BÜYÜKTÜR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Alınteri feribotlarının Gestaş tarafından engellenmesiyle alakalı yazılı bir açıklama yaptı. Erkek, Gestaş yetkililerinin kararlarını tekrardan gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

CHP’Lİ ERKEK’TEN ALINTERİ AÇIKLAMASI: 'ÇANAKKALE VE ÇANAKKALE HALKI GESTAŞ'TAN BÜYÜKTÜR'
CHP’Lİ ERKEK’TEN ALINTERİ AÇIKLAMASI: 'ÇANAKKALE VE ÇANAKKALE HALKI GESTAŞ'TAN BÜYÜKTÜR' Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 665 kez okundu.

Açıklamasında Alınteri feribotlarının sahipsiz olmadığının altını çizen Erkek, sürecin yakından takipçisi olacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Şehrimizde yaklaşık bir asırdır halkımızın ulaşımını sağlayan Alınteri feribotlarının Kilitbahir'de kullandığı iskelelerin farklı gerekçelerle kullanıma kapatıldığı ve feribotların 1 0cak 2023'ten bu yana çalıştırılmadığını üzülerek öğrendik. Nesillerin, yaşlısıyla genciyle hepimizin kullandığı bu feribotların kasıtlı bir şekilde Gestaş firması tarafından faaliyetlerine engel olunduğu kamuoyuna yansımıştır.”

“ÇANAKKALE VE ÇANAKKALE HALKI GESTAŞ'TAN BÜYÜKTÜR!”

“Çanakkale halkına büyük hizmetleri olan Alınteri feribotlarına karşı vefamızı göstererek onların sahipsiz olmadığını, firmaya bütün Çanakkale halkı gibi bizlerin de sahip çıkacağını herkese bildiriyoruz. Yaklaşık 50 çalışanı olan ve ekonomik krizin en derinden hissedildiği bu günlerde hiç kimsenin mağdur edilmesini istemiyoruz. Gestaş yetkililerini Alınteri feribotlarının işlerini zorlaştırmak yerine kolaylaştırmaya, aldıkları kararı tekrar gözden geçirmeye davet ediyoruz. Süreci yakinen takip edeceğimizi ve çözüm bulunmadığı takdirde bundan sonra somut adımlar atacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz. Çanakkale ve Çanakkale halkı Gestaş'tan büyüktür!

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chpgenelbaşkanyardımcısı #muharremerkek #gestaş #alınteri #feribot #açıklama #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti