Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ'DE ERASMUS PLUS PROJESİ BAŞARISI

ÇOMÜ'DE ERASMUS PLUS PROJESİ BAŞARISI
ÇOMÜ'DE ERASMUS PLUS PROJESİ BAŞARISI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1780 kez okundu.

Baltic Education Technology Institute’nün koordinatörlüğünde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ortak olduğu ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Arslan’ın yürüttüğü “2022-1-LT01-KA220-SCH-000087659-  KA2 Cooperation Partnerships” Projesi, ‘Okul Eğitimi’ kategorisinde Litvanya Ulusal Ajansı tarafından 400 Bin Avro bütçe ile desteklenmeye değer bulundu.

Baltic Education Technology Institute (Litvanya), Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Türkiye), CEIPES (İtalya), CPIP (Romanya), Eva-93 (Letonya) ve Education and Development (İrlanda) olmak üzere toplam 6 ortağı olan proje ekibinde araştırmacı olarak; Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kadir Tunçer, Dr. Burcu Bilir Koca ve doktora öğrencileri Hasan Dirik, Sedat Yakut ile İsmail Altıntaş yer alıyor.

Temel amacı; okul öğrencilerinin STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) konularına katılımını sağlamak ve arttırılmış gerçeklik yoluyla teknoloji ve ICT'ye (Bilgi İletişim Teknolojilerine) olan ilgilerini arttırmak olan proje ile EU Commission (Avrupa Birliği Eğitim Komisyonu) önceliklerinden olan dijital eğitimin gelişimine önemli katkılar sağlanması planlanıyor. Projenin Aralık 2024’te tamamlanması hedefleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #erasmus #proje #erasmusplus #başarı #üniversite #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti