Advert
Advert
Advert

CHP’de Güler Koçer Dönemi Başladı

CHP’de Güler Koçer Dönemi Başladı
CHP’de Güler Koçer Dönemi Başladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 4156 kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanlığına atanan Sabiha Güler Koçer, milletvekili aday adaylığı için istifa eden Metin Ümit Ural’dan görevi devraldı.

CHP İl Eski Başkanı Metin Ümit Ural, yeni İl Başkanı S. Güler Koçer’e partinin mührünü teslim etti. Görevi resmen devir alan Koçer, kısa bir konuşma yaparak, “Bugün burada partimizin il başkanlığı devir teslim töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Önceki dönem İl Başkanımız Sayın Metin Ümit Ural’a verdiği hizmetlerden ötürü çok teşekkür etmek istiyorum.

Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Görevi devralan, bayrağı daha ileriye taşımak için daha çok çalışacaktır. Ben, son yaptığımız kongremizde seçilmiş bir il yöneticisi olarak, bundan sonra çok daha büyük bir sorumlulukla çalışacağım.

Çanakkale’de partimizin, tarihinde ilk kez bir kadın il başkanı göreve gelmiştir. Bu karar kadınlar için büyük bir onurdur. Kadınlara siyasette daha çok görevlerin verilmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Önümüzde, Türkiye’nin beka meselesi haline gelen, bir genel seçim var. Köydeki Ahmet amcamızın, evdeki Ayşe teyzemizin, üniversitedeki Batuhan kardeşimizin, yurttaki Zeynep kızımızın, son umutları biziz. Çünkü biz halkın partisiyiz, yani Cumhuriyet Halk Partisiyiz!

Bu bilinç ile gecemizi gündüzümüze katacak, birlik ve bütünlük içerisinde, omuz omuza herkesi kucaklayarak partimizi iktidara taşıyacağız. Genciz, gençliğimiz, kıymetli gençlerimiz var. Hiçbir partilimizi ayırmadan, ötekileştirmeden çalışacağız. Bizim herkese, bütün partililerimizin enerjilerine ihtiyacımız var.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak, ülkemizi içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa taşıyacağız. Hiç şüphemiz yok ki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır.

Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Geliyor Gelmekte olan diyerek katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #chpçanakkaleilbaşkanı #sabihagülerkoçer #kadın #mühür #görev #başkan #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti