Advert
Advert
Advert

Başkan Koçer'den Ankara Temasları

Başkan Koçer'den Ankara Temasları
Başkan Koçer'den Ankara Temasları Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 967 kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanı Sabiha Güler Koçer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.

Başkan Koçer'e, Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan eşlik etti.

Başkan Koçer sırasıyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı'yı, Ahmet Akın'ı, Faik Öztrak'ı, Gamze Akkuş İlgezdi'yi ve Seyit Torun'u ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Koçer, "Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı'yı, Ahmet Akın'ı, Faik Öztrak'ı, Gamze Akkuş İlgezdi'yi, Seyit Torun'u ziyaret ettik. Partimizin ve şehrimizin daha ileriye gitmesi için çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Herkese şükranlarımı sunuyorum. Geliyor gelmekte olan." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chpçanakkaleilbaşkanı #sabihagülerkoçer #chpgenelbaşkanı #kemalkılıdaroğlu #genelbaşkanyardımcısı #muharremerkek #serdarsoydan #özgürceylan #seyittorun #faiköztrak #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti