Advert
Advert
Advert

BİR HAFTADA İKİ ORGAN BAĞIŞI

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir organ bağışının üzerinden henüz bir hafta geçmeden Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde yine yeni bir Organ Bağışı daha yapıldı.

BİR HAFTADA İKİ ORGAN BAĞIŞI
BİR HAFTADA İKİ ORGAN BAĞIŞI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 823 kez okundu.

Geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda 6 gündür Beyin kanaması teşhisi ile Genel Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan 51 yaşındaki Cihan Poyraz yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek beyin ölümü gerçekleşti. 2 Çocuk babası Cihan poyrazın duyarlı ailesi Organ Nakli Koordinatörleri Uz.Dr. Azem Ülkü ve  Hemşire Gönül Pınarcıoğlu'nun yapmış olduğu görüşmeler neticesinde başka canlarda hayat bulması için organlarını bağışlama kararı aldı.

Ekibin Organ nakil merkezleriyle temasa geçmesi sonucunda Cihan Poyraz'ın bir böbreği ve iki korneası Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi, bir böbreği ve karaciğeri Bursa Uludağ Üniversitesinde nakil bekleyen hastalara can olmak üzere alındı.

Başhekim Op. Dr Hasan Keser, merhuma Allah’tan rahmet dilerken örnek olacak duyarlı davranışlarından dolayı kederli ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Organ Bağışı Koordinasyon Birimi ekibine de yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Hasan Keser; “yıllardır Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli takdir alarak hastanemizi gururlandıran fedakar Koordinasyon ekibimiz Uz. Dr. Azem Ülkü, Hemşire Gönül Pınarcıoğlu, Yoğun Bakım Uzmanlarımız Uz. Dr. Y.Levent Uğur, Uz. Dr. Ayşen Erer, Uz. Dr. Ferhan Aydemir ve Yoğun Bakım hemşirelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalemehmetakifersoydevlethastanesi #organbağışı #organnakli #kornea #bağış #böbrek #karaciğer #hasta #haber #sağlık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti