Advert
Advert
Advert

ÇAN’DA DEVE GÜREŞİ COŞKUSU YAŞANDI

ÇAN’DA DEVE GÜREŞİ COŞKUSU YAŞANDI
ÇAN’DA DEVE GÜREŞİ COŞKUSU YAŞANDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1258 kez okundu.

Yüzün üzerinde devenin ve yediden yetmişe binlerce kişinin izleyici olarak katıldığı Çan Geleneksel Folklorik Deve Güreşi Festivali görkemli bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan himayelerinde gerçekleştirilen festivalde develerin kıran kırana geçen mücadelesi izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı.

Önceki yıllarda pandemi ve hava muhalefeti sebepli gerçekleştirilemeyen güreşlerde bu yıl hava koşullarının da güzel olması sebebiyle vatandaşların günün erken saatlerinde güreş sahasında yerini almasıyla görsel şölene dönüştü.

HARUN ARSLAN; “BU ÇOŞKU VE HEYECAN HEPİMİZİN”

Güzel bir havada, birlik ve beraberlik içinde güzel bir güreş etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, “Böylesi güzel insanlarla güreş etkinliğini bir arada yaşamak çok güzel bir duygu ve bu coşkulu heyecan hepimizin.” Diye konuştu.

Güreşe katılım gösteren devecilere ve tertip komitesine teşekkür eden Başkan Vekili Harun Arslan, ayrıca tüm misafirlere ve emeği geçen belediye çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

 

SEYİRCİLERDEN HARUN ARSLANA YOĞUN İLGİ

Sıklıkla tribünlerdeki güreş severlerin yanlarına giderek ziyaret eden ve sohbetlerine eşlik eden Harun Arslan'a vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Yüzün üzerinde devenin güreştiği Çan Deve Güreşinde kupa güreşleri heyecanı doruğa taşıdı ve güreşler sonrası kupalar deve sahiplerine düzenlenen törenle verildi.

 

 

Videoyu  İzlemek İçin Tıklayınız : https://www.facebook.com/100031602964057/posts/pfbid02JVsWDUzxerGTurSf8nhuYV6aHEbDtgGTCJjg8ZReaHowgRmDJFSRcYJRmHbQ7zYrl/

 

 

#çanakkale #çanbelediyebaşkanı #harunarslan #devegüreşi #seyirci #çangelenekselfolklorikdevegüreşi #haber #kupa
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti