Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİ'NDEN ÇANAKKALE BELEDİYESİ, AKSAGAZ VE ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI

GELECEK PARTİSİ'NDEN ÇANAKKALE BELEDİYESİ, AKSAGAZ VE ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI
GELECEK PARTİSİ'NDEN ÇANAKKALE BELEDİYESİ, AKSAGAZ VE ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 943 kez okundu.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu bölgeden Çanakkale’ye geçici ve kalıcı göçler devam ederken siyasi partilerde depremzedelere yardımlarını sürdürüyor.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Teşkilatı Hatay ve Adıyaman’dan gelerek Çanakkale’de ikamet etmeye başlayan depremzedeleri kaldıkları otellerde ve evlerde ziyaret ederek moral vermeye çalışıyor.

Çocuklara oyuncak hediye eden teşkilat üyeleri deprem sonrası dönem için de vatandaşların talap ve sıkıntılarını dinliyorlar.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer deprem sonrası bir şekilde Çanakkale’de ikamet eden vatandaşların yerleşecekleri evler için Çanakkale belediyesi, AKSA Çanakkale ve Uludağ Elektrik şirketlerine çağrı yaptı.

Deprem sonrası hemen İl teşkilatında afet koordinasyon kurulu kurduklarını ifade eden Özsüer afet koordinasyon kurulunun başına da parti içi eğitim başkanı emekli bürokrat Sibel Deniz’i getirdiklerini söyledi.

Afet koordinasyon kurulunun yaptığı çalışmaların raporlaştırdıklarını ve kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Özsüer ilgili kurumlara da çağrı da bulundu.

Özsüer;

 “Deprem sonrası Çanakkale’mize yerleşen Afetzede vatandaşlarımızın kayıtları bellidir bu vatandaşlarımızdan Çanakkale belediyemizin su aboneliğinde ilgili elektrik ve gaz dağıtım şirketlerinin de elektrik ve gaz  aboneliklerinde  güvence bedelinin alınmamasını öneriyorum” şeklinde bir çağrıda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisi #vahapözsüer #deprem #depremzede #ziyaret #aksagaz #uludağelektrik #kahramanmaraş #yardım #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor