Advert
Advert
Advert

BİRİZ, BERABERİZ VE EL ELEYİZ

BİRİZ, BERABERİZ VE EL ELEYİZ
BİRİZ, BERABERİZ VE EL ELEYİZ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 845 kez okundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki İl Teşkilatı, afet bölgesindeki vatandaşlara yönelik yardım çalışmalarını sürdürürken, bölgedeki saha çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalara ilişkin AK Parti İl Başkanı Naim Makas; ‘’Önceki hafta saha çalışmalarımıza başladığımız Hatay ilimizin Payas ilçesinde, bu hafta da köylerimizi, mahallelerimizi ve esnafımızı ziyaret edip depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldik’’ dedi.

İl Başkanı Makas konuşmasında; "Yaralarımızı birlikte saracak, bu afeti de birlikte atlatacağız" demiştik. Hatay'ımızın köyleri ve mahallerinde AK Parti Çanakkale Teşkilatı olarak depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Bu kapsamda; köylerde, çadır kentlerde ve ilçe merkezlerindeki depremzede vatandaşlarımıza yönelik ziyaretlerimizi gerçekleştirdik’’ ifadelerine yer verdi.

Son olarak İl Başkanı Naim Makas; ‘’Bir süredir devam ettiğimiz saha çalışmalarıyla; Şehitler diyarı Çanakkale'mizden Ülkemizin diğer ucundaki Hatay'a teşkilatımızla birlikte gönül köprüleri inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #naimmakas #deprembölgesi #deprem #afetbölgesi #yardım #çalışma #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti