Advert
Advert
Advert

YAPI DENETİM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO’DA BİR ARAYA GELDİ

YAPI DENETİM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO’DA BİR ARAYA GELDİ
YAPI DENETİM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO’DA BİR ARAYA GELDİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1981 kez okundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 19 No’lu Meslek Grubunda faaliyet gösteren yapı denetim sektör temsilcileri, bir araya gelerek sorun ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen sektör değerlendirme toplantısında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu, 19 No’lu Meslek Komite  Başkanı Elif Ayşe Durgut, Komite Üyeleri Cemal Günaydın ve Saniye Öfekler Elmas, 19 No’lu Komite Sorumlu Personeli Mehtap Göynüer ve çok sayıda sektör temsilcisi hazır bulundu.

“YAPI DENETİM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN SİZ DEĞERLİ TEMSİLCİLERİMİZİN SORUNLARINI DİNLEMEK VE BUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK ÜZERE BİR ARAYA GELDİK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇTSO 19.Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tennioğlu; “Meslek Komitesi olarak, yapı denetim sektöründe faaliyet gösteren siz değerli temsilcilerimizin sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm üretmek üzere bir araya geldik. Milletçe büyük bir afet yaşadık. Deprem felaketi ile birlikte yapı denetiminin ne derece hayati önem taşıdığını hep birlikte acı bir biçimde tecrübe ettik. Sizlerden gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerinizle ilgili sorunları ve varsa çözüm önerilerinizi gündeme getirmenizi rica ediyorum ”dedi.

 YAPI DENETİM FİRMALARININ GÖREVLERİNİ TEKNİK KİŞİLERDEN DEVRALMASI ÇOK ÖNEMLİDİR!

 Toplantıya katılan sektör temsilcileri;  yapı denetim firmalarının görevlerinin şantiye şefleri ve müteahhitlerin kontrolünden sonra devreye girmesi, teknik personelden devralma sisteminin uygulanması,  sahada aktif olarak şantiye şefi bulundurma gibi mevzuatın gerektirdiği zorunlulukların uygulanması ve sorumluluğu olan tüm kurumların yeterli personel ile üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladılar.

Yapı denetim firmaları tarafından denetlenen binaların neredeyse tamamına yakının ayakta kaldığına dikkat çekilen toplantıda; yapı denetim firmalarının ortak bir mutabakata vararak her projeye aynı yaklaşımın sergilenmesinin,  şantiye şefi olmayan sahaya girilmemesi gerektiğinin de önemi üzerinde duruldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #meslekgrubu #sektör #yapıdenetim #toplantı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti