Advert
Advert
Advert

TON TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor

TON TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor
TON TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 938 kez okundu.

TON TV, Marmara Bölgesi’nin güçlü haber kanalı olma hedefiyle yeni yayın dönemine başlıyor. Yonca Özden’in sunumuyla 15 Mart Çarşamba günü 19:30’da canlı yayınlanacak ana haber bülteninin ilk konukları Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen ve Dardanel Medya Genel Müdürü Burak Gezen olacak.

 

Yayın hayatına 29 yıl önce Çanakkale’de başlayan TON TV, yenilenen misyon ve vizyonu ile 15 Mart Çarşamba günü Marmara Bölgesi’nin haber kanalı olarak yeni yayın dönemine başlıyor. TON TV, Dardanel Medya Genel Müdürü Burak Gezen yönetiminde, yeni yayın dönemi hazırlıklarını tamamladı.

 

Kadrosunu yeniden yapılandıran, görüntü kalitesini HD’ye taşıyan ve teknik altyapısı ile stüdyosunu yenileyen TON TV, Çanakkale’nin tek televizyon kanalı olmasının yanı sıra, Marmara Bölgesi’nin de en güçlü haber kanalı olma yolunda hızla ilerliyor. Güncel haber başlıklarından sıcak gelişmelere, siyasetten sağlığa, eğitimden ekonomiye, spor ve kültür sanat programlarıyla izleyiciler ile buluşacak. Haber bültenleri ve programların yanı sıra unutulmayan yerli filmler, yerli diziler ve belgeseller ile izleyicilere birbirinden zengin içerikler sunulacak.  

 

TON TV, yeni yayın döneminin ilk ana haber bültenini, 15 Mart Çarşamba günü saat 19:30’da, Yonca Özden’in sunumu ile ekranlara taşıyacak. Yeni stüdyodan canlı olarak yayınlanacak ana haber bülteninin konukları ise Dardanel Şirketler Grubu Başkanı Niyazi Önen ile Dardanel Medya Genel Müdürü Burak Gezen olacak.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #tontv #dardanel #niyaziönen #burakgezen #yoncaözden #marmarabölgesi #haberkanalı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti