Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ Ekibi Depremzede Miniklerle Bir Araya Geldi

ÇOMÜ Ekibi Depremzede Miniklerle Bir Araya Geldi
ÇOMÜ Ekibi Depremzede Miniklerle Bir Araya Geldi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2528 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerini etkileyen depremlerin ardından destek çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Çanakkale iline gelen depremzede misafirler için anlamlı bir etkinlik düzenleyen ÇOMÜ ekibi, Terzioğlu KYK Yurdunu ziyaret ederek afetzede miniklerle bir araya geldi.

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın koordinatörlüğünde yürütülen Kara Gün Dostu Projesi kapsamında çocuklarla bir araya gelen ekip, eğitsel oyunlar oynayarak çeşitli atölyeler gerçekleştirdi.

Benim Dünyam VRÇOMÜ projesi kapsamında, sanal gerçeklik gözlükleriyle miniklere gezegenler VR gözlükler aracılığıyla gezdirildi. Gezegenler hakkında sunum gerçekleştiren ekip, miniklere eşsiz bir deneyim yaşattı. ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Birimi, öğrencileri, akademik ve idari personeli dahil olmak üzere 21 kişilik gönüllü ekip ile Terzioğlu KYK Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek; boyama atölyesi, el işi atölyesi, oyun atölyesi gibi pek çok etkinliğe imza attı. Gerçekleştirilen etkinlik kapsamımda 180 çocuğa adet hediye paketi dağıtıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #depremzede #kahramanmaraş #çocuk #afetzede #sosyalsorumluluk #proje #hediye #oyun #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti