Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ'de Deprem Paneli

ÇOMÜ'de Deprem Paneli
ÇOMÜ'de Deprem Paneli Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1207 kez okundu.

Çanakkale Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “Çanakkale Depreme Dirençli Bir Kent Mi?” Paneli 15 Mart 2023 Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi'nde bulunan Turgut Özal Konferans Salonu'nda düzenlenen panele Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, ÇOMÜ Genel Sekreteri Ayhan Monus, Belediye Meclis Üyeleri, Mimarlar ve Mühendisler Odası Başkanları ve temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Çanakkale Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ayten Çalık'ın açılış konuşması ile başlayan panelde konuşmacılar Çanakkale'de meydana gelebilecek bir depremin kente yapacağı etkilerden, kentin zemin ve yapı durumuna kadar birçok başlıkta sunum gerçekleştirdi.

Panelde konuşmacılar arasında yer alan Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Albayrak ise depreme karşı dirençli bir kent oluşturulabilmesi amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra, Çanakkale Belediye Meclisi tarafından Şubat ayında gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda alınan kararla oluşturulan Kentsel Risk Yönetimi Komisyonunun faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi.

Panel, panelistlerin yaptığı sunumların ardından soru cevap bölümü ile sona erdi. 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #deprempaneli #çanakkalebelediyesi #kentselriskyönetimikomisyonu #deprem #direnç #toplantı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti