Advert
Advert
Advert

Çocuk Kültür Evi'nde Akran Buluşması Etkinliği

Çocuk Kültür Evi'nde Akran Buluşması Etkinliği
Çocuk Kültür Evi'nde Akran Buluşması Etkinliği Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 4851 kez okundu.

Çocukların yaratıcı aklına vurgu yapan, “Dünyayı Çocuklar Yaratsın” mottosuyla çalışmalarını yürüten Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, ilk üyelerinden olan Doğa Koleji Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Başar Demirbaş ile bir akran buluşması etkinliği gerçekleştirdi.

Çocuk Kültür Evi “Robotik&Maker Atölyesi“nin ilk katılımcılarından olan ve sonrasında  yazılım ve programlama üzerine kendisini geliştirebilmek için STEM çalışmalarına ve eğitimlerine devam eden Başar Demirbaş, yazılım alanında ilerleyebilmek için öncelikle hayata farklı açılardan bakabilmenin ve yabancı dil bilgisinin çok önemli olduğunu vurgulayarak sunumuna başladı. Robotik&Maker atölyesi katılımcıları başta olmak üzere buluşmaya katılan arkadaşlarına yazılım alanında edindiği deneyimlerden ve gelecek planlarından bahseden genç yetenek; mart ayı içinde İtalya’da katıldığı, Ferrari firması tarafından “STEM ve Geleceğin Araç Teknolojileri“ alanında düzenlenen eğitimin detaylarını paylaşarak sunumuna devam etti. Bu alanla tanışma sürecinde Çocuk Kültür Evi’nin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başar Demirbaş, katılımcı arkadaşlarının meraklı sorularını yanıtlayarak sunumunu tamamladı.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşma, Başar Demirbaş’a Çanakkale Belediyesi adına hazırlanan teşekkür belgesinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/

https://www.instagram.com/cocukkulturevi/

https://twitter.com/CocukKulturEvi

 

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A 

Telefon: 0 286 217 73 11

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çocukkültürevi ##çanakkalebelediyesi #doğakoleji #akranbuluşması #haber #öğrenci
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti