Advert
Advert
Advert

BİGA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

BİGA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
BİGA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 694 kez okundu.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açıldığının müjdesini verdi.

Sağlık yatırımlarını son derece önemsediklerini ifade eden Turan, “Hemşehrilerimizin kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetine ulaşması önceliğimizdir.

Kadim ilçemiz Biga’mızda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz hizmet vermeye başladı. 2021 yılı Ağustos ayında temelini attığımız, yaklaşık 83 milyon lira yatırım bedeli olan Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz, 1’i engelli kardeşlerimiz için olmak üzere, 20 polikliniğe, 22 ünite sahip. Biga Devlet Hastanemizin bulunduğunu alana yapılan merkezimizde ayrıca 2 cerrahi işlem polikliniği de bulunmaktadır. Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi panoramik ve periapikal röntgen odaları, sterilizasyon ünitesi, kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, cerrahi işlem alanı, diş protez laboratuvarları, amalgam ayrıştırıcı, merkezi vakum sistemi ile donanımlı bir yapı. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Biga’mız ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, Sağlık Bakanlığı’mıza, İl Sağlık Müdürlüğü’müze, destek veren Biga Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #bülentturan #bigaağızvedişsağlığımerkezi #biga #hizmet #sağlık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti