Advert
Advert
Advert

Çanakkale’ye hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz

Çanakkale’ye hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz
Çanakkale’ye hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3168 kez okundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Milletvekili adaylarının ve seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından çalışmalara başladıklarını belirtti. 14 Mayıs’tan sonra Çanakkale’ye hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayan İskenderoğlu, AK Parti’nin Çanakkale’de bir kez daha birinci parti olarak çıkacağına inandığını söyledi.

 

AK Parti siyasetinin, hizmet siyaseti olduğunu söyleyen İskenderoğlu, “21 yıldır, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemiz için, Çanakkale’miz için yaptığımız hizmetler, bunun en önemli göstergesi. 14 Mayıs’ta, ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Bu süreçte, partimizden aday adayı olan arkadaşlarımın hepsi de memlekete hizmete talip oldu. Hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bu bir süreç. Bu süreçte, memlekete hizmetimiz çeşitli vesilelerle olacak. Hem sayın Genel Başkanımız hem seçici kurullar, titiz ve zorlu bir çalışma yürüterek bu süreçte aday gösterilecek isimleri belirledi. Kuruluşundan bugüne kadar partimizin bir çok kademesinde, verilen her görevi büyük bir aşkla, elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışan bir kardeşiniz olarak, bu çok önemli seçim sürecinde 2. Sıra Milletvekili adayı olarak çalışma görevini de büyük bir onur olarak görüyorum. Çanakkale’mizin yakından tanıdığı, sevdiği Ayhan Gider ağabeyimizle, Nazım Hikmet Keskiner ve Halil Zahit Mert ile yeni bir dönemeçteyiz. AK Parti iktidarları döneminde, Çanakkale’mize kazandırılan yatırımlar, geçmiş dönem milletvekillerimizin çalışmaları, AK Belediyelerimizin çalışmaları, hep hemşehrilerimizi, kentimizi, bölgemizi önceleyen çalışmalar oldu. O yüzden biz biliyoruz ki, AK Partide isimler değil hizmet önemlidir. Köy temsilcilerimizden belde teşkilatlarımıza, mahalle başkanlıklarımızdan ilçe yönetimlerimize, ilimizdeki her üyemiz ve yöneticimizden, Milletvekili adaylarımıza kadar bu davaya gönül vermiş her bir isim birbirinden kıymetlidir. Tüm teşkilatlarımızla birlikte, inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta hemşehrilerimiz bir kez daha AK Parti’yi Çanakkale’de birinci parti yapacak, Cumhur ittifakı olarak hizmetlerimize 15 Mayıs’tan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

 

TBMM’de, 27. Dönem 6. Yasama yılının tamamlandığını da hatırlatan İskenderoğlu, “Cumhuriyet tarihimizin en uzun yasama döneminde milletimizin beklentileri için 310 Kanun Teklifimiz yasalaştı, birçok Araştırma Komisyonu kuruldu. Bu dönemde, değerli kardeşim, kıymetli Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’la birlikte, Çanakkale’miz, hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalıştık. 1915 Çanakkale Köprümüz, Ayvacık-Küçükkuyu, Gelibolu-Eceabat Tünellerimiz başta olmak üzere bir çok önemli projeyi, yatırımı hizmete almak da bu döneme nasip oldu. Siyasi tecrübesi, bilgi ve birikimiyle kentimizin ufkunu açan, Çanakkale’mize çok büyük hizmetleri bulunan kıymetli vekilimiz, inşallah memlekete hizmete farklı görevlerle devam edecek.  Bu dönemde, pandemiye rağmen, dünyayı etkileyen ekonomik darboğaza, hemen yanı başımızdaki savaşa, 11 ilimizi etkileyen büyük afete rağmen Türkiye Yüzyılı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımızın da konuşmalarında her zaman ifade ettiği gibi, inşallah 14 Mayıs’ın hemen ertesinde deprem yaralarının sarılması ve Türkiye Yüzyılının inşası hedefiyle yeni bir atılıma başlıyoruz. ‘Türkiye için hemen şimdi’ diyerek, ‘Doğru adımlarla yola devam’ diyerek ‘Şahlanış dönemi’nin startını veriyoruz. Ülkemiz için, milletimiz için, Çanakkale’miz için, hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #milletvekili #aday #jülideiskenderoğlu #hizmet #seçim #oy #çalışma #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti