Advert
Advert
Advert

Kılıçdaroğlu Millet İftarı'nda Kentliler İle Buluştu

Kılıçdaroğlu Millet İftarı'nda Kentliler İle Buluştu
Kılıçdaroğlu Millet İftarı'nda Kentliler İle Buluştu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2095 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası açılış programı kapsamında kente gelen Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale programı kapsamında Şehitlik Abidesi'ne çelenk sunumunda bulunurken, akşam saatlerinde de Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen Millet İftarı programında kentliler ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, 11 Nisan 2023 Salı günü düzenlenen Çanakkale programı kapsamındaki Şehitler Abidesi ziyareti öncesinde Tarihi Yarımada'da bulunan Alçıtepe Köyü'nde vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Burada vatandaşlar ve muhtarlar ile sohbet ederek talepleri dinleyen Kılıçdaroğlu, ardından Şehitler Abidesi'ndeki programa geçti. Şehitler Abidesi'nde düzenlenen programda ilk olarak alanı gezen Kılıçdaroğlu, Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu. Abide programı, şehitliklere bırakılan karanfillerin ardından okunan dualar ile son buldu.

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Çanakkale programı kapsamında akşam saatlerinde ise Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen Millet İftarı programında kentliler ile bir araya geldi.

Barbaros Mahallesi Ceviz Sokak'ta düzenlenen iftar programına Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milletvekilleri, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve deprem bölgesinden kentimize gelen vatandaşlar ile çok sayıda kentli katıldı.

Akşam ezanının okunması ile birlikte dualar eşliğinde açılan oruçların ardından Kılıçdaroğlu, kentlilere seslenerek, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #kemalkılıçdaroğlu #cumhurbaşkanıadayı #ülgürgökhan #iftar #halk #oruç #ramazan #milletiftarı #şehitlerabidesi #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti