Advert
Advert
Advert

CHP'li Güneşhan'dan esnaf ziyareti

CHP'li Güneşhan'dan esnaf ziyareti
CHP'li Güneşhan'dan esnaf ziyareti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 998 kez okundu.

CHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Güneşhan, Çanakkale il merkezinde esnafları ziyaret etti.

CHP'li Güneşhan'a CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erdal Gezen, il yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Milletvekili Adayı Güneşhan, Cumhuriyet Bulvarı, Değirmenlik Sokak ve çevresindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Güneşhan, "Seçim çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Çalışmalarımız kapsamında bugün esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın sorunlarını ve dertlerini dinledik. Partimizin çözüm politikalarını anlattık. Esnaflarımızın en büyük sorununun ekonomik kriz olduğunu bir kez daha gördük. Atacağımız doğru adımlar ile birlikte bu sorunları biz çözeceğiz. Esnaflarımızın gider kalemlerini azaltıp rahatlamalarını sağlayacağız. Çözümlerimiz ve yapacaklarımız hazır. Hep birlikte başaracağız." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #milletvekiliadayı #ismetgüneşhan #esnaf #ziyaret #serdarsoydan #gülerkoçer #süleymanerte #erdalgezen #partililer #haber #halk
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti