Advert
Advert
Advert

CHP'li Güneşhan'dan Kılıçdaroğlu'nun bağış kampanyasına destek

CHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Güneşhan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulundu.

CHP'li Güneşhan'dan Kılıçdaroğlu'nun bağış kampanyasına destek
CHP'li Güneşhan'dan Kılıçdaroğlu'nun bağış kampanyasına destek Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 484 kez okundu.

Bağış programına CHP Çanakkale Milletvekili Adayı İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Güler Koçer, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

"BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Bağış sonrası açıklamalarda bulunan Güneşhan, "Bugün Genel Başkanımız, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağışlarımızı yaptık. Halkımızı da bu desteğe davet ediyoruz. Bizim için halk ile dayanışma en önemlisi. Bu dayanışmayı, halkın dayanışmasını büyütmeyi çok önemsiyoruz. Bir yanda devletin imkanlarını ve kaynaklarını hor kullananlar var, bir yanda da halkla birlikte siyaset yapanlar var. Aslında seçimin kaderini belirleyen noktada bu. Halk ile siyaset yapanlar yani bizler kazanacağız. Bir kez daha evlatlarımızın geleceği için, demokratik bir hukuk devleti için, mutlu bir Türkiye için bütün yurttaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum." dedi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalemilletvekiliadayı #ismetgüneşhan #kemalkılıçdaroğlu #seçimkampanyası #bağış #destek #gülerkoçer #milletittigfakı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti