Advert
Advert
Advert

Festival Ekibinden Çanakkale Belediyesine Ziyaret

Festival Ekibinden Çanakkale Belediyesine Ziyaret
Festival Ekibinden Çanakkale Belediyesine Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1808 kez okundu.

Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Troya Çocuk Halk Dansları ve Müzik Festivali ekibi, Çanakkale Belediyesini ziyaret etti.

Heyeti, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat karşıladı. Canpolat, çeşitli ülkelerden gelen katılımcıları kentte ve Çanakkale Belediyesinde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Canpolat, festivale ilişkin ekipten bilgi alırken, ÇAFAD Başkanı Selim Yazan da konukseverlikten dolayı Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Başkan Vekili Canpolat, konuşmaların ardından festivalde yer alan Ukrayna, Karadağ, Romanya, Makedonya ve Bulgaristan ile Çanakkale ekiplerine hediye takdiminde bulunurken, heyetlerle toplu hatıra fotoğrafı da çekildi.

Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Troya Çocuk Halk Dansları ve Müzik Festivali ekibinin ziyareti kortej yürüyüşü ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çafad #çanakkalebelediyesi #troyaçocukhalkdanslarıvefestivalekibi #hüseyincanpolat #selimyazan #ukrayna #karadağ #romanya #makedonya #bulgaristan #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti