Advert
Advert
Advert

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 518 kez okundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladı:

“Emek ve alın teri, kültürümüzde, medeniyetimizde, çalışma hayatımızda çok önemli kavramlardır. ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.’ anlayışına sahip bir medeniyetin mensuplarıyız.  Çalışanlarımız emekleriyle, özverileriyle, üretimin, ihracatın ve ekonomimizin büyümesine önemli bir katkı sunmaktadır. Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında, daha güçlü yarınlara ilerlemesinde emekleriyle rol oynayan işçilerimizi sadece 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde değil, daima hatırlamalı; sosyal ve ekonomik haklarına saygı göstermeliyiz. İşçi kardeşlerimizi fiyat artışları karşısında ezdirmeme kararlılığımız da bu anlayışın bir göstergesidir.

Bu duygularla emekleriyle ve alın terleriyle değer üreten tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, esenlikler diliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #grupbaşkanvekili #bülentturan #çanakkalemilletvekili #jülideiskenderoğlu #1mayısemekvedayanışmagünü #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti