Advert
Advert
Advert

Zafer Partisi Milletvekili Adayları Bayramiç Pazarını Gezdi

Zafer Partisi Milletvekili Adayları Bayramiç Pazarını Gezdi
Zafer Partisi Milletvekili Adayları Bayramiç Pazarını Gezdi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1178 kez okundu.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Zafer Partisi milletvekili adayları, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili adayı Av. Mehmet Kırmacı, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Bayramiç Pazarı'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını paylaştı.

Milletvekili adayı Kırmacı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Bayramiç Pazarı, ilçemizin ekonomik hayatının en önemli merkezlerinden biridir. Burada bulunan esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek, onlarla birlikte çözüm yolları bulmak istiyoruz. Biz Zafer Partisi olarak, her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaret sırasında esnafların sorunlarına da değinen Kırmacı, "En büyük sorunlardan biri, vergi yükünün ağırlığıdır. Vergi oranlarının düşürülmesi ve esnafın rahat bir şekilde çalışabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra, esnafımızın maliyetlerini düşürebilmeleri için destekler sağlanmalıdır." ifadelerini kullandı.

Bayramiç Pazarı esnafı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekili adaylarımızın buraya gelerek bizleri dinlemesi çok önemli. Kendilerine sorunlarımızı anlatma fırsatı bulduk ve çözüm yollarını da birlikte tartıştık. Zafer Partisi'nin esnafın yanında olduğunu biliyoruz ve bu desteği her zaman hissediyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #bayramiçpazarı #zaferpartisi #milletvekiliadayı #mehmetkırmacı #esnaf #seçim #vergi #oran #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti