Advert
Advert
Advert

TEKNOFEST 2023 Finalinde Türkiye İkincisi Olan Öğrenciler Vali İlhami Aktaş’ı Ziyaret Etti

TEKNOFEST 2023 Finalinde Türkiye İkincisi Olan Öğrenciler Vali İlhami Aktaş’ı Ziyaret Etti
TEKNOFEST 2023 Finalinde Türkiye İkincisi Olan Öğrenciler Vali İlhami Aktaş’ı Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 856 kez okundu.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen TEKNOFEST 2023’de Çanakkale'yi başarıyla temsil eden, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Lise Kategorisi öğrencileri Nehir TAŞKIN, Deniz TAŞKIN, Zeynep TÜMER, Nehir KÖSEM, Ece YILDIZ ile finalde yarışan öğrenciler Salih YAKUT ve Efe Kağan ÜNLÜ, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

 

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Neda ŞAYAN ve Seda ŞAYAN KÖSEM’ in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerle bir süre görüşerek sohbet etti.

 

TEKNOFEST 2023 finalinde Türkiye ikincisi olan Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Seda ŞAYAN KÖSEM'in danışmanlığını yaptığı "Süt Kardeşler" takımı öğrencileri Nehir TAŞKIN, Deniz TAŞKIN, Zeynep TÜMER, Nehir KÖSEM ve Ece YILDIZ lise kategorisinde Biyoteknoloji Fikir alanında "Kolay Sindirilebilir, Çevre Dostu, Fonksiyonel A2 Yoğurt Tasarımı" projesi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

 

TEKNOFEST 2023 Lise kategorisinde turizm teknolojileri finalinde ilimizi temsil eden "Çanakkale Geçilmez" takımı öğrencileri Efe Kağan ÜNLÜ ve Salih YAKUT ile proje danışman öğretmeni Neda ŞAYAN, Çanakkale Savaşında siperlerde yaşanan dostluğu sanal gerçeklik ile yaşatmayı amaçlayan proje hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

 

TEKNOFEST 2023’de yarışan projeleri inceleyerek bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS, proje danışmanı öğretmenler Neda ŞAYAN ile Seda ŞAYAN KÖSEM ve TEKNOFEST 2023’de ilimizi başarıyla temsil eden öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilhamiaktaş #teknofest #proje öğrenci #sütkardeşler #ziyaret #türkiyeikincisi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti