Advert
Advert
Advert

Afet ve Acil Durum Hazırlıkları Toplantısı Gerçekleştirildi

Afetlere etkin ve süratli bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla afetlere karşı yapılan ve devam eden çalışmalarla eksiklik ve ihtiyaçların değerlendirildiği Afet ve Acil Durum Hazırlıkları toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Afet ve Acil Durum Hazırlıkları Toplantısı Gerçekleştirildi
Afet ve Acil Durum Hazırlıkları Toplantısı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 737 kez okundu.

İl Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞÇI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Belediye başkanları, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, İl Müdürleri, Afet ve Acil Durum Koordinasyon kurulu üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah DENİZ, İlgili kurum müdürleri, üniversite ve kamu kurumu temsilcileri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda AFAD Müdürü İbrahim TARI tarafından Çanakkale'nin Afet ve Acil Durum Hazırlıkları hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Açılış konuşmasının ardından toplantıda; Çanakkale ilinde afetlere karşı kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarıyla yapılan faaliyetler, eksiklikler ve ihtiyaçlar değerlendirildi.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından açıklamada bulunan Vali İlhami AKTAŞ, “Kahramanmaraş merkezli   meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

 

Afet öncesi hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, tüm kurumların öncelikle kapasite ve eksikliklerini belirleyerek hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini ifade edip tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilhamiaktaş #afet #acildurum #hazırlık #toplantı #ilözelidaretoplantısalonu #afad #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti