Advert
Advert
Advert

Lapseki Evladına Sahip Çıkıyor

Zafer Partisi milletvekili adayı avukat Mehmet Kırmacı, memleketi Lapseki'de sevgi gösterileriyle karşılandı. Yerel halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kırmacı, ilçeyi ve Adatepe'yi gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Lapseki Evladına Sahip Çıkıyor
Lapseki Evladına Sahip Çıkıyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 817 kez okundu.

Özellikle köyün ve ilçenin yaşlı insanlarının kendisine sarılıp, dualar etmesi, Kırmacı'nın duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Sıcakkanlı tavırlarıyla Lapseki’lilerin sevgisini kazanan Kırmacı, Lapseki'nin sorunlarını da dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

 Kırmacı, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada "Lapseki bizim hemşehrimiz, bu toprakların evladıyım. Burada doğduk, büyüdük ve bize bu topraklar her zaman güzel anılarla dolu oldu. Lapseki halkı beni yetiştirdi. Şimdi de Lapseki için elimizden geleni yapacağım. Sadece seçim öncesi değil, yuvamı her zaman ziyaret edeceğim. Lapseki’nin sorunu benim sorunum" ifadelerini kullandı.

 Zafer Partisi'nin adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Kırmacı, ilçenin gelişimi ve vatandaşların refahı için projelerini paylaşmaya devam ediyor. Vatandaşların sevgi ve desteğiyle yoluna devam eden Kırmacı, milletvekili sürecinde de halkın yanında olmaya devam edeceğini vurguluyor.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #zaferpartisi #milletvekiliadayı #mehmetkırmacı #lapseki #adatepe #yaşlıinsanlar #ziyaret #çözüm #öneri #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti