Advert
Advert
Advert

Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz

Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz
Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1175 kez okundu.

İçişleri Bakanlığımız tarafından 06-12 Mayıs 2023 Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, karayollarını kullananların trafik kurallarına uymaları yönündeki farkındalığının artırılması amacıyla bu sene “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla Trafik Eğitim Parkurunda depremzede çocukların bilgilendirildiği etkinlik, Vali İlhami AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Vali İlhami AKTAŞ, programda Çanakkale’de misafir edilen depremzede çocuklara Emniyet ve Jandarma trafik personelleri tarafından verilen eğitim sunumunu izledi.

Ardından çocukların eğitim parkurundaki uygulamalı eğitimlerini izleyen Vali İlhami AKTAŞ, çocuklara trafik kurallarıyla ilgili sorular sordu.

 

Çocuklarımızda trafik bilincinin oluşmasının çok önemli olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “çocuklarımız Trafik Eğitim Parkurunda edindikleri bilgilerle çok daha bilinçli bireyler olarak yetişmekte ve trafik kültürünün oluşmasını sağlanmaktadır.” dedi.

Çocuklar ile trafik ekiplerinin “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını” kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, çocuklara trafik eğitimi veren Emniyet ve Jandarma trafik personellerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Programda Vali İlhami AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN,  Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat BÜYÜK, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali DEMİR, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, Emniyet ve Jandarma trafik personelleri bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilhamiaktaş #trafikhaftası #etkinlik #karayolugüvenliği ##çocuklar #eğitimparkuru #trafikkuralları #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti