Advert
Advert
Advert

Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı

AK Parti Çanakkale Milletvekili 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Gökçeada’da kadınlarla bir araya geldi. İskenderoğlu, toplantıda Sosyal destekler halkında bilgi verdi.

Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı
Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 968 kez okundu.

İskenderoğlu, hayata geçirecekleri "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle" hiçbir hanenin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceklerini söyledi. Ayrıca Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek vereceklerini, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacaklarını ifade etti.

Gençlerin aile kurmaya teşvik edilmesi için eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda maddi katkı sağlanacağını belirten İskenderoğlu, bu hedeflere ulaşmak için, ülkemizin kendi ürettiği doğalgaz ve petrol gelirlerinden kaynaklanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını açıkladı.

Yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacaklarını ve aylık 10 gigabayt ücretsiz internet vereceklerini belirten İskenderoğlu, sosyal yardımların, yoksul insanlara destek vermenin ötesinde, insanların yoksulluk seviyesine düşmesini önleyecek bir yaklaşımla yeniden yapılandırılacağını söyledi.

İskenderoğlu, sahip oldukları kültür-sanat değerlerinin, her alanda işlenmesini sağlayacak mekanizmalar kurarak, ülkelerinin potansiyelini en üst düzeyde harekete geçireceklerini belirtti.

İskenderoğlu, ada esnafı, sanayi sitesi ve bazı evleri ziyaret etti. İskenderoğlu’nun, Gökçeada’daki ziyaretlerine Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İlçe Başkanı Fatih Taylan ve ilçe teşkilatı da katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalemilletvekiliadayı #jülideiskenderoğlu #gökçeada #evhanımları #emeklilikhakkı #kadınlar #ziyaret #haber #sosyaldestek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti