Advert
Advert
Advert

Turan'dan Biga Eğitim Kampüsü Şantiyesine Ziyaret

Seçim çalışmaları dolayısıyla Biga’da bir dizi programlara katılan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Biga Eğitim Kampüsü şantiyesinde incelemelerde bulunarak çalışanlarla bir araya geldi.

Turan'dan Biga Eğitim Kampüsü Şantiyesine Ziyaret
Turan'dan Biga Eğitim Kampüsü Şantiyesine Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 774 kez okundu.

“Eğitim yatırımlarımızla daha güçlü yarınlara yürüyoruz” diyen Turan, “Çanakkale’miz genelinde olduğu gibi, Biga’mızda da eğitim alanındaki yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Eğitime yapılan hiçbir yatırım boşuna değildir. Biga’mızda dev bir eğitim kampüsünün çalışmaları devam ediyor. İçinde 24 derslikli Biga İlkokulunun, 32 derslikli Biga Ortaokulunun, 24 Derslikli Biga İmam Hatip Ortaokulunun, 200 öğrenci kapasiteli İÇDAŞ Fen Lisesi Pansiyon Binasının, kapalı spor salonunun ve 300 kişilik çok amaçlı konferans salonunun yer alacağı dev bir projeden söz ediyoruz. Mart 2024’te tamamlanması planlanıyor. Burada 2145 öğrencimiz eğitim ve öğretim görecektir. Bununla birlikte Biga’mızda içinde konferans salonu ve atölyeleri bulunan, 626 öğrencimizin eğitim göreceği Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin de çalışmaları sürüyor. 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim yılı başlangıcına kadar tamamlanması planlanıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Programa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akaparti #bülentturan #seçim #çalışma #bigaeğitimkampüsü #eğitim #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti