Advert
Advert
Advert

Türk Gastroenteroloji Derneği (TGD) Başkanı ÇOMÜ Hastanesi’nde Göreve Başladı

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1980 yılında tamamlayan Prof. Dr. Dilek Oğuz, Muğla Datça Sağlık Merkezinde başladığı iş hayatına birçok başarı sığdırmıştır.

Türk Gastroenteroloji Derneği (TGD) Başkanı ÇOMÜ Hastanesi’nde Göreve Başladı
Türk Gastroenteroloji Derneği (TGD) Başkanı ÇOMÜ Hastanesi’nde Göreve Başladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2350 kez okundu.

1964, Ankara doğumlu Oğuz; İç Hastalıkları eğitimine 1990 yılında Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başlamış, 1994 yılında İç Hastalıkları uzmanı olmuş ve aynı hastanede bir yıl başasistan olarak çalışmıştır.

Gastroenteroloji yan dal eğitimine 1995 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başlamış ve 1998 yılında Gastroenteroloji uzmanı olmuştur. Prof. Dr. Dilek Oğuz, 2008 yılında doçentliğini almış 2015 yılında profesör olmuştur. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2014-2015 yılları arasında bulunduktan sonra 2015-2020 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi, İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olarak çalışmış ve 2018-2020 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin başhekimliğini yapmıştır. 2020 ve 2023 yılları arasında Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi, Özel Güven Hastanesi medikal direktörü olarak çalışmıştır. Yurt içi ve yurtdışı yayınlanmış 100’ün üstünde makalesi, davetli olarak katıldığı kongrelerde sunumları, kitap yazarlığı ve editörlükleri bulunan Oğuz, halen Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanlığını yürütmektedir.

Prof. Dr. Dilek Oğuz, 2 Mayıs 2023 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Dahili Bilimler/ İç Hastalıkları ABD/Gastroenteroloji Bilim Dalında öğretim üyesi olarak görev yapmaya ve hasta kabul etmeye başlamıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #dilekoğuz #ankaraüniversitesi #tıpfakültesi #türkgastroenterolojiderneğibaşkanı #hasta #içhastalıkları #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti