Advert
Advert
Advert

AK Parti İl Başkanı Makas'tan; ‘Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz’

AK Parti Çanakkale İl Başkan Naim Makas, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Makas'tan; ‘Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz’
AK Parti İl Başkanı Makas'tan; ‘Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2601 kez okundu.

 

Başkan Makas açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Biliyorsunuz ki ülkece tarihi bir seçim sürecini geride bıraktık ve cumhurbaşkanlığı makamını bir kez daha dünya lideri Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile taçlandırdık. Bu süreçte gerek AK Parti’miz gerekse cumhur ittifakı partileri olarak büyük gayret ve özveriyle çalıştık. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde, tüm ilçelerimizde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccühün arttığını seçim sonuçlarından gördük. Cumhurbaşkanımız Çanakkale’mizde de tüm Türkiye’de olduğu gibi oylarını arttırmış bir kez daha vatandaşımızın güvendiği lider olmuştur. Ben buradan bir kez daha AK Parti’mize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza, teşkilatımızın kademelerinde görev alan tüm yol arkadaşlarımıza, il genelindeki 1600 sandıkta görev yapan tüm sandık sorumlularımıza ve Cumhur İttifakı’nın çok kıymetli paydaşlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.’’

‘’Siyasete ve Siyaset Makamına Yönelik Uyguladıkları Bu Şiddeti Esefle Kınıyorum.’’

İl Başkanı Naim Makas konuşmasına; ‘’Seçim kampanyası süreci boyunca tüm siyasi partilere; seçimin ruhuna, siyaset etiğine ve siyasi üsluba uygun bir şekilde bir süreç geçirilmesi temennisiyle defalarca çağrıda bulunmuş duygu ve düşüncelerimizi paylaşmıştık. Ne yazık ki muhalefet; seçim süreci boyunca tehdit, yalan ve iftira dolu söylemleriyle milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışan tavırlarından vazgeçmedi. Yazdıkları mektuplarla halkımızı kin, nefret ve düşmanlığa iterken, kullandıkları tehditkâr ifadelerle adeta 81 milyonun kardeşliğine kastedercesine hadsizleştiler. Siyasete ve siyaset makamına yönelik uyguladıkları bu şiddeti esefle kınıyorum. Kendileri bizleri yine şaşırtmamış; helalleşme ve kardeşlik naraları atanların samimiyetsizlikleri bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır’’ diyerek devam etti.

‘’Çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki, Türkiye’de değişimin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır.’’

İl Başkanı Naim Makas; ‘’Seçim süreci boyunca ‘’değişimden yana oyunuzu kullanın’’ diyen Kılıçdaroğlu ve şürekası, girdiği her seçimi kaybeden bir ismin adaylığı için oy isteyerek toplumu kandırmaya çalışmış ve ‘’değişim’’ yalanını bizzat kendileri deşifre etmiştir. Aynı güruh ‘’tek adam’’ söylemini de aslında kendi kusurlarını ört bas etmek amacıyla üretmiş yine yalan ve iftira söylemlerinde argüman olarak kullanmaya çalışmışlardır. Çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki, Türkiye’de değişimin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye’mizin; 21 yıllık kazanımları ortadadır. Gençlik spordan kültür turizme, enerjiden sağlığa, sosyal güvenlikten aile sosyal hizmetlerine, bilim ve teknolojiden yerli ve milli teknoloji hamlelerine bir çok alandaki kazanımları, tarihi hizmet ve başarıları ortadadır. AK Partimizin hizmet siyaseti anlayışı ülkemize çağ atlatmış ve bu anlamda değişimin dönüşümün merkezi olmuştur. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Türkiye Yüzyılı’’ gibi bir vizyonu ülkemize kazandırması değişimin adının bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ispat etmektedir.’’ dedi.

 

‘’Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz!’’

Başkan Makas son olarak; ‘’Şimdi, yanımızdaki bu ‘’mosmor bavul’’ nedir diye merak etmişsinizdir diye düşünüyorum. Bu bavul; halkımızın iradesiyle sandığa gömülenlerin, seçimden önceki ifadeleriyle ‘’bavulunu toplamaya başla’’ diyen Merkez İlçe’nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a cevabımız olacaktır. Öncelikli olarak Belediye Başkanı’nı, bu; tehditkâr, nobran, sevimsiz ve hadsiz cümlesinden ötürü esefle kınadığımızın bilinmesini istiyor ve eklemek istiyoruz; Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz! Sizin bavullu tehditlerinize bizim dünyamızda asla yer yok. Kişileri; düşünceleri, fikirleri ve tercihlerinden dolayı ötekileştirme çabalarınızın cevabı YSK’nın web sitesinden mevcuttur. Unuttuysanız girip bakabilirsiniz. Sizlerin düşüncelere ipotek koyma ve toplumda kendinizden başka hiç kimseyi kabul edememe hastalığınız tedaviye muhtaçtır. Bavul söylemi ve tehditlerinizi aynen size iade ediyoruz. İşte bu mosmor bavul o bavuldur. Şimdi gelelim sizin bavula Gökhan Başkan. Siz zahmet etmeyin, biz şimdi sizin için bu bavulu toplayacak ve sizlere ulaştıracağız’’ diyerek açıklamasına son verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #ilbaşkanı #naimmakas #ülgürgökhan #basın #açıklama #siyaset #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti