Advert
Advert
Advert

SAADET PARTİSİNDEN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

TBMM’de Saadet Partisi çatısı altında grup kuran Gelecek ve Saadet partileri yerelde de iş birliği çalışmalarına başladılar.

SAADET PARTİSİNDEN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET
SAADET PARTİSİNDEN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2292 kez okundu.

 

20 milletvekili ile Saadet Partisi çatısı altında grup kuran partiler mecliste güçlü bir muhalefet görevi yapmak için kolları sıvadılar.

Gelecek Partisi Çanakkale il başkanlığını ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Şener Yüzer ve beraberindeki heyeti Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özer, İl Teşkilat Başkanı Enes Arslan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Gören karşıladı.

Ziyarette iki partinin yerelde yapacağı ortak çalışmalar istişare edilerek , ortak etkinlikler ve programlar yapılmasına karar verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ;

İki partimizin genel merkezlerinin aldıkları karar gereği saadet partisi çatısı altında meclis grubumuz yakın zamanda oluşturuldu ve çalışmalarına başladılar. Milletimizin lehine olan her kararda iktidarın ve küçük ortağının yanında durup milletimizin aleyhine olan her kararda da en sert muhalefeti hakkı ile yapacağız. Seçimlerde millet ittifakı olarak zaten uzun bir süre aynı çatı altında çalıştık. Gelenek olarak aynı tandanstan geliyoruz ve birbirimize yabancı partiler değiliz. İfadelerini kullandı.

Yakın zamanda yönetimlerin ve ilçe başkanlıklarının da kaynaşması için etkinlikler planlayacaklarını ifade eden Özsüer iki partinin aldığı bu kararın hayırlara vesile olmasını dileyerek yerelde üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettİ.

Saadet partisi İl Başkanı Şener Yüzer ile birlikte hayır olduğunu ifade ederek iki partinin meclis çatısı altında çok başarılı çalışmalara imza atacağından şüphesi olmadığını belirtti.

Ziyaretin sonunda Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Şener Yüzer Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer’e Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı ‘Davam’Kitabını hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer #tbmm #saadetpartisiilbaşkanı #şeneryüzer #necmettinerbakan #davam #kitap #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti