Advert
Advert
Advert

Vali İlhami Aktaş, Gökçeada İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali İlhami AKTAŞ, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gökçeada İlçesine gitti.

Vali İlhami Aktaş, Gökçeada İlçesinde İncelemelerde Bulundu
Vali İlhami Aktaş, Gökçeada İlçesinde İncelemelerde Bulundu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1053 kez okundu.

İlk olarak Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Caner ERKEN ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ardından Gökçeada İlçesi KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla yemek programında bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızla bir süre görüşerek sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, çocuklarla da bir araya gelip, sohbet ederek yakından ilgilendi.

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Yeni Bademli köyü ve Gökçeada merkezde vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi.

Gökçeadalı vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ardından Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY tarafından karşılandı.

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY’dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, J. Ütğm. Ahmet Yasin ÇAY ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Cumali AKBAY ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Cumali AKBAY ve İlçe Emniyet Amirliği personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

İlçe Emniyet Amirliğini ziyaretinin ardından Gökçeada Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediye Başkan V. Ercan İPEK ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Gökçeada Belediye Başkan V. Ercan İPEK ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gökçeada Belediyesi ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Hüseyin KIRICI ve Kemal AVCI’yı evinde ziyaret etti.

Kıbrıs Gazisi Hüseyin KIRICI ve Kemal AVCI  ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Kıbrıs Gazisi Hüseyin KIRICI ve Kemal AVCI ile ailelerine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

Kıbrıs Gazisi Hüseyin KIRICI ve Kemal AVCI, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet BAŞARAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, hastanede sürdürülen sağlık hizmetleri ve Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretlerinde, Gökçeada Kaymakamı Dr. Serhat DOĞAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #gökçeada #kıbrısgazisi #gökçeadabelediyesi #gökçeadadevlethastanesi #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti