Advert
Advert
Advert

Kale Grubu'nun 66. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlandı

Sanayinin Anadolu’ya yayılmasının öncülerinden olan Kale Grubunun kurucusu Türk sanayiinin duayenlerinden merhum Dr. (h.c) İbrahim BODUR’un, 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 66. Kuruluş Yıldönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, törenle kutlandı.

Kale Grubu'nun 66. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlandı
Kale Grubu'nun 66. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 846 kez okundu.

Kale Grubu’nun temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kale Seramik fabrikasında yapılan törene; Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep BODUR OKYAY, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman OKYAY, protokol üyeleri,  kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri,  iş insanları, şirket çalışanları ve davetliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kale Grubu’nun 66. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı programında, MC Anonsu açılış filmi izlendi.

 

Kale Seramik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramiğin, halka arz gong töreni canlı yayın bağlantısı ile Borsa İstanbul'da gerçekleştirildi.

 

Kale Grubu’nun 66 yıllık yolculuğunu anlatan filmin izlenmesinin ardından Kale Grubu’ndaki kıdemli çalışanlara ve Kale Grubu acentelerine ödüllerinin verilmesi ile devam eden programda Kale Grubu çalışan temsilcisi Ferdi SEZEN tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

 

Ödül törenin sonrasında, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep BODUR OKYAY, Kale Grubu İtalyan Ortağı Luca BAZZANİ ve Çan Belediye Başkan V. Harun ASLAN tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

 

Kale Grubu'nun 66. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı kutlama programının ardından Kalesinterflex Slab Fabrikasının açılış törenine geçildi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep BODUR OKYAY, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman OKYAY tarafından Kalesinterflex Slab Fabrikasının açılışı hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.

 

Açılışı gerçekleştirilen Kalesinterflex Slab Fabrikasının gezilip incelenmesinin ardından tören sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #tbmmbaşkanı #numankurtulmuş #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #kalegrubu #seramikbayramı #yıldönümü #kutlama #tören #çan #kaleseramik #ibrahimbodur #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor