Advert
Advert
Advert

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 3. toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2447 kez okundu.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl müdürleri, STK temsilcileri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN tarafından, İl Sağlık Müdürlüğünce ve üye kurumlar tarafından 2022 yılı içerisinde Davranışsal Bağımlılık ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından; İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali BAL tarafından, Bağımlılıkla mücadele kapsamında İl Müftülüğünün koruyucu, önleyici ve eğitim faaliyetleri hakkında katılımcılara yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

 

Bağımlılıkla mücadelenin etkili ve kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini vurgulayan Vali İlhami AKTAŞ, bağımlılıkla mücadele konusunda çalışan tüm kurum-kuruluş temsilcilerine teşekkür ederek, bağımlılık yapan maddeler ile mücadele ederek geleceğin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm toplumu bağımlılıktan korumak için vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızın iş birliği ve uyum içinde faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı; bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından gündem önerisi ve bir sonraki toplantıda sunum yapacak kurumların belirlenmesi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #bağımlılık #mücadele #toplantı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti