Advert
Advert
Advert

Başkan Gökhan Almanya ve Fransa'dan Gelen Gençler İle Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Avrupa Senin Şehrinde Başlar” Projesi kapsamında Almanya ve Fransa’dan kente gelen gençlerle buluştu.

Başkan Gökhan Almanya ve Fransa'dan Gelen Gençler İle Buluştu
Başkan Gökhan Almanya ve Fransa'dan Gelen Gençler İle Buluştu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1440 kez okundu.

“Avrupa Senin Şehrinde Başlar” projesi kapsamında kente gelen gençleri Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençleri Çanakkale’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Ziyarette ilk olarak gençler ile birebir tanışan Başkan Gökhan, projenin içeriğine ilişkin de bilgi aldı. Ziyarette konuşan Başkan Gökhan; “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri çok önemli hedeflerdir. Çanakkale Belediyesi de bu süreçleri başarı ile sürdüren bir belediyedir. Tabi burada özellikle son yıllardaki çevre sorunları ve küresel ısınma gibi konular sürdürülebilir kalkınmayı daha önemli bir hale getirdi. Dolayısı ile hayata geçirdiğiniz proje çok önemli. Projede emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum ve onları kutluyorum. Bugün bu konu ile ilgili bir bisiklet politikaları atölyesi gerçekleştirmişsiniz. Oradan çıkan fikirleri de bana sundunuz. Bana ilettiğiniz fikirler için çok teşekkür ediyorum. Bunların her birini değerlendirmeye alacağız” dedi.

Gençlerin dünyanın geleceği için çevreci ve sürdürülebilir kalkınma mantığı ile yeni projeler üretmesinin önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini sürdüren Başkan Gökhan; “Dünyanın geleceği gençlerin elinde. Bizler artık belirli yaşlara geldik ancak iyi bir gelecek için gençlerin çevre için iyi projeler üretmesini diliyorum. Zaten sürdürülebilir kalkınma için de iyi bir çevre politikasına ihtiyaç vardır. Bu anlayışla da çevre için yeni projeler üretmenizi tavsiye ediyorum. Biz dünyayı kötü kullandık ama gençler dünyayı korumak için sürdürülebilir kalkınma anlayışına sahip olmalı. Umarım Çanakkale’ye gelmekten ve burada bulunmaktan mutlusunuzdur. Biz sizi burada ağırlamaktan büyük bir keyif alıyoruz” dedi.

Başkan Gökhan’ın konuşmasının ardından sohbet ortamında devam eden buluşmada Başkan Gökhan gençlerden gelen soruları yanıtladı. Ziyaret, Başkan Gökhan’ın gençlere hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyebaşkanı #ülgürgökhan #almanya #fransa #proje #gençler #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti