Advert
Advert
Advert

ÇTSO YENİ DÖNEM AB PROJESİ BAŞLIYOR

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni dönemde de sürdüreceği COSME Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin imzaları atıldı.

ÇTSO YENİ DÖNEM AB PROJESİ BAŞLIYOR
ÇTSO YENİ DÖNEM AB PROJESİ BAŞLIYOR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 972 kez okundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen imza töreninde; Genel Sekreter ve EEN West-Mar Konsorsiyum Çanakkale Koordinatörü Sema Sandal, Balıkesir KOSGEB Uzmanı Yakup İnalkaç ve proje ekibi ile ÇTSO Proje Sorumlusu Gökhan Doğru hazır bulundu.

Proje hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Odamız, 2015 yılından beri Cosme Avrupa İşletmeler Ağı EEN West-Mar Konsorsiyumunda yer alarak İlimizi temsil ediyor. Cosme Avrupa İşletmeler Ağı Projesiyle ilgili  yeni dönemi için konsorsiyum koordinatörümüz Balıkesir KOSGEB ile protokol sözleşmemizi imzaladık. 2025 yılına kadar devem edecek proje kapsamında üyelerimizin, finansman kaynaklarına ve yurt dışı pazarlara erişimlerinde eğitim ve danışmanlık faaliyetleriyle farklı destekler sağlayacağız. Hedefimiz ihracat yapan firmalarımızı yeni pazarlara taşıyarak, ihracata yeni başlayacak firmalarımıza da yol haritalarının hazırlanmasında destek olmak. Sözleşmenin bizlere ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz ” dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #balıkesirkosgeb #semasandal #yakupinalkaç #proje #abprojesi #imza #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor