Advert
Advert
Advert

CHP’de İbrahim Can Ergun Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

İbrahim Can Ergun CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı binasında aday olduğunu duyurdu.

CHP’de İbrahim Can Ergun Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı
CHP’de İbrahim Can Ergun Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı  Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2316 kez okundu.

Delege seçimlerini kazanan Beyaz Liste, merkez ilçe başkan adaylığı için İbrahim Can Ergun’un arkasında kenetlendi. CHP Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ergun’u partililer ve CHP’de değişim isteyen siyasiler yalnız bırakmadılar. Ergun’un adaylık toplantısına ise partililer yoğun ilgi gösterdiler.

CHP Parti Meclisi üyesi Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, YDK üyesi Serdar Soydan başta olmak üzere CHP’li meclis üyeleri, önceki dönem il başkanları ve milletvekilleri ile CHP’de değişim talebinde bulunan delege ve partililer de İbrahim Can Ergun’u yalnız bırakmadılar.

Ergun adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle sizlere kendimden bahsetmek isterim.1983 yılı Çanakkale doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimimi Çanakkale’de bitirdim. Yüksek öğrenimimi Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünde tamamladım.5 yılı kamu,12 yılı özel sektör olmak üzere yaklaşık 17 yıldır kendi mesleğimi icra ediyorum.

Aktif siyasete 2014 yılı yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Meclis Üyesi adayı olarak adım attım. O günden bugüne kadar belediye meclis üyeliğinin yanı sıra parti içi görevlerde aktif olarak çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin onurlu bir toplum hizmeti olduğu bilinciyle partimde verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ettim.

12 Temmuz’da Merkez İlçe köylerimizle başlayıp 25 Temmuz’da Barbaros Mahallemizle tamamlanan Merkez İlçe Delege Seçimleri’nde gördüğümüz üzere üyelerimiz önemli bir katılımla sandığa giderek iradesini ortaya koymuştur. Siyasetin merkezi olan sokağın sesine kulak vererek buradan çıkan iradeden hepimizin dersler çıkarması gerekmektedir.

Bu bağlamda bir devrimcinin sözünü hatırlatmak isterim. Eğer siyasete müdahale etmezseniz, siyaset elbet bir gün hayatınıza müdahale edecektir. Buradan yola çıkarak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrasında tabanımızda oluşan hayal kırıklığını gidermek, topluma tabandan yükselen değişim talebiyle tekrar umut aşılamak, tek adam rejimine karşı laik, demokratik, tam bağımsız hukuk devleti anlayışını büyütmek, önümüzdeki yerel seçimlere partimizi en güçlü şekilde hazırlamak ve siyasete genç ve dinamik kadrolarla müdahale etmek için, yapılacak olan Çanakkale Merkez İlçe Kongresinde, Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım. Unutulmamalıdır ki; Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.”,Evet biz de umudumuzu yitirmeyeceğiz! Yolumuz açık olsun arkadaşlar…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #merkezilçebaşkanlığı #aday #beyazliste #muharremerkek #ibrahimcanergun #ismetgüneşhan #serdarsoydan #basın #açıklama #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti