Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ İle Biga TSO Arasında Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolleri İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörlüğü ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitim ve öğretim işbirliği protokolleri imzalandı.

ÇOMÜ İle Biga TSO Arasında Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolleri İmzalandı
ÇOMÜ İle Biga TSO Arasında Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolleri İmzalandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 950 kez okundu.

Çanakkale On sekiz Mart Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın katılımları ile Biga Meslek Yüksekokulu ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası arasında öğrencileri “Staj ve İstihdamına Yönelik İşbirliği” ile “İş Yeri ve Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İşbirliği” protokolleri imza töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan,  Biga Ticaret Borsası Başkanı  Bülent Baş, Biga Ziraat Odası Başkanı  Güray Ergün, Biga Şoförler Odası Başkanı  Sait Tanur, Biga Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı  İsmail Özer, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Başarır, Biga STK temsilcileri, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü  Doç. Dr. Engin Gür, Biga İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite üyeleri  ile Meslek Yüksekokul  Bölüm Başkanlarının katılım sağladığı imza töreninde konuşan Rektör Erenoğlu “İmzalan protokol ile Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin  staj ve istihdam olanaklarının arttırıldığını belirtmiştir” dedi. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, ise hazırlanan protokol kapsamında sadece Biga da ikamet eden öğrenciler için değil Ülkemizin diğer şehirlerinde ikamet edecek mezun öğrencilerimizin istihdamın da öncelikli olarak sağlanacağını belirtmiştir dedi.

İmza töreni öncesi gerçekleştirilen kahvaltıltılı toplantıda ise Meslek Yüksekokulumuz ve STK’lar ile yapılması planlanan eğitim-öğretim iş birliği faaliyetleri ve hazırlanacak ortak projeler hakkında fikir alışverişlerinde bulunulmuştur.

Toplantı ve imza töreni Biga Meslek Yüksekokulu Atölye ve Laboratuvarların gezilmesi ile son bulmuştur.

 

#çanakkale #çomü #bigatso #eğitim #öğretim #protokol #imza #tören #çomürektörü #cüneyterenoğlu #bigatsobaşkanı #şsadndoğan #öğrenci #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti